Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 31-01-02
Udstilling og værkstedsåbning i Stenvad

Vi havde en foromtale af det for nogle uger siden, så for at det ikke skal gå i glemmebogen, gør vi lige opmærksomme på det igen: lørdag d. 2. februar er der officiel åbning af det nye spændende grafikværksted i Stenvadcenteret. Samtidig kan man se prøver på litografier som det, du ser her, der er lavet af den afdøde kunstner, Olivia Holm Møller.


SIDDENDEDRENG_400.jpg (29410 bytes)Vidar Utvik fra Gl. Bønnerup fik for et par år siden den idé at lave en interessegruppe omkring opførelsen af et værksted, hvor amatører og professionelle kunstnere kan møde hinanden og udveksle erfaringer med forskellige trykketeknikker. Det skulle så på længere sigt resultere i, at de voksne på forskellige måder kan give deres erfaringer videre til børnehave- og skolebørn, så det også bliver en slags kunstskole.
Nu er projektet nået så langt, at man kan slå dørene op for det foreløbige værksted, og det sker ved en åbning i Tørvecaféen lørdag eftermiddag, hvor borgmester Leif Sørensen har sagt ja til at holde tale.
Foreningen bag værkstedet har lavet en vandreudstilling med tryk af den landskendte kunstner, Olivia Holm Møller, og den kan for eftertiden lejes af andre interesserede foreninger og skoler.
Vi gentager her den pressemeddelelse, bestyrelsen har skrevet og som vi bragte forleden:

Vidars tekst fra tophistorien torsdag d. 10. januar
klik her

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002