Nr-djursportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Grenaa-piger tog kampen op mod rugby-landsholdet

Grenaa Bladet: Otte Grenaa-tøser tog turen til Odense den 4. september for at deltage i Danmarksturneringen i dame-rugby.

På en full size-bane (60 x 100 meter) blev der spillet 7-»mands«-rugby, I den første kamp stillede det unge hold (kun to spillere var over 16 år) fra Grenaa Rugby Klub op mod værtsholdet fra Odense. De blev her presset hårdt af deres ældre og mere erfarne modstandere.

Slutresultatet blev 31-10 - det vil sige 5 scoringer til Odense mod 2 til Grenaa.

Efter 15 minutters pause gjaldt det så kampen mod Exiles Rugby Klub fra København. 6 og de 7 spillere de stillede op med, deltog med landsholdet til EM i Frankrig i foråret. Grenaa Rugby Klubs formand, Garry Owen, er i øvrigt træner for dette landshold.

Begge hold havde i Odense brugt deres første kamp til at komme rigtig i gang, og Grenaa-»damerne« stod rigtig godt overfor Exiles. Der blev tacklet godt og løbet stærkt, og ved halvlegen var stillingen kun 7-0 til Exiles, som imidlertid startede 2. halvleg med hurtigt at score to gange mere til stillingen 21-0.

Så tog Grenaa-tøserne imidlertid kampen op mod overmagten, og det lykkedes dem faktisk at overliste »landsholdet« med en scoring, så stillingen pludselig kun var 21-10. Herefter satte Exiles en slutspurt ind, og understregede deres favoritværdighed ved at vinde med 38-10.

Odense-holdet, som Grenaa-pigerne havde tabt 31-10 til i den første kamp, var knap så »heldige« mod Exiles, som løb fynboerne over ende med cifrene 51-0.

Med andre ord godt gået af Grenaa-holdet kun at tabe med 28 points forskel til københavnerne. Grenaa Rugby Klubs unge damehold består af følgende spillere:
Sine Tækker, Iben Fogh Glerup, Kathrine Hansen, Helle Herman, Linda Rasmussen, Camilla Pedersen, Christina Storgaard, Ann-Lee Robdrup, Nanna Corfitz, Pia Nielsen og Karina Clemmensen.
Pigerne træner hver torsdag aften på rugby-banen bag ved Grenaa Idrætscenter.

Kilde: Grenaa Bladet

//


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam