Birgit Jørgensen og hendes personale i Birgits Bageri & Café i Lillegade i Grenaa kan ikke klage over søgningen til forretningen. Her præcis en måned siden åbningen kan de melde om stor travlhed i både butikken og caféen.
– Det er gået helt fantastisk. Vi startede op fire måneder efter at Otto’s Bageri måtte lukke, så det er klart, at man er lidt spændt på, om en så lang lukkeperiode i sig selv kan have en negativ effekt på søgningen, men det har på ingen måde været tilfældet. Der er blevet taget utroligt godt imod os. Folk er også imponerede over, at vi bager frisk brød hele dagen uden at bruge bake-off. Det hele er lavet fra bunden af, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten, siger Birgit Jørgensen.

|
I caféen kan man få en kop kaffe eller kakao med mere sammen med forskelligt brød, kager, lagkager og lettere småretter. Som speciale laver Birgit Jørgensen hjemmelavede festlagkager til bryllupper, receptioner, større fester og fødselsdage - samt foto-kager. Butikken råder over en billedmappe med eksempler på den type festkager.
– Og vi har allerede solgt mange af disse på bestilling, siger Birgit Jørgensen, der også kan levere islagkager.
Af nyskabelser er der flere af slagsen på vej.
– Vi vil satse en del på mad ud af huset til julefrokoster med videre. Det vil sige små lune retter, småretter og frokostretter ud af huset, og eventuelt i kombination med en dessert- og/eller kagebuffet, som jeg skal stå for, mens Annette (Laursen) skal stå for maden.
Slagtilbud i forretningen i forbindelse med højtider og andre specielle lejligheder samt kagekurser, hvor man kan lære at pynte kager på smukkeste vis, er også noget, som Birgit Jørgensen og hendes personale vil beskæftige sig med i fremtiden.
Birgit Jørgensen (yderst til højre) og hendes personale har haft meget travlt siden genåbningen af bageriet og caféen i Lillegade.
Kilde: grenå bladet
charlotte