Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 18-12-2002
De gør Nørre Djurs smukkere (3)

I dag afslutter vi vores lille rundtur til de 3 præmierede bygninger i Nørre Djurs med et besøg i Voldby.


Birkedommervej 3, Voldby
John Nielsen var dårligt nået hjem fra arbejde til sit hus i Voldby, da dommerkomitéen bestående af borgmester Jens P. Jellesen og udvalgsformand Carlo Christensen troppede op i hans hjem. John Nielsen havde svært ved at tro på, at hans og hustruen Mariannes hus virkelig var blevet udvalgt. Han havde da hørt visse rygter om, at beboerforeningen i Voldby havde indstillet det til prisen, men han havde svært ved at tro på, at det virkelig var sandt.
Det var altså en i allerhøjeste grad uforberedt husejer, der tog imod den lille, kommunale deputation med NetNyt`s fotograf som tredje medlem. Den skrivende medarbejder var endnu ikke ankommet, så derfor må vi nøjes med at citere komitéens begrundelse for at uddele checken og indmuringspladen til John Nielsen. Det hedder i begrundelsen,

"- at den igangværende renovering af bygningerne udføres med respekt for miljøet og detaljerne. Dommerkomiteen ser frem til, at ejendommen, efter afsluttet renovering, vil fremstå som en fin repræsentant for datidens byggestil med fastholdelse af de gamle byggetraditioner.

Som det fremgår af ovenstående, er der altså tale om, at prisen her i modsætning til de øvrige 2 uddelinger gives til et hus, hvor ombygningen altså endnu ikke er afsluttet.
Ikke så mange ord i dag, men til gengæld kan du se en stribe billeder hér!

112-1286_IMG.jpg (22982 bytes) 112-1287_IMG.jpg (28032 bytes)
112-1291_IMG.jpg (29182 bytes) 112-1292_IMG.jpg (30197 bytes)

 



Fotos: Ove Borrits
Skrevet af Rex

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002