Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 16-12-02
Politiker fra Nørre Djurs bebrejder sine egne

I lørdagsudgaven af Randers Amtsavis kan Jørgen Bollerup Hansen fortælle, at den i Stenvad bosatte folketingskandidat for Det Radikale Venstre, Sven Skovmand, langtfra er tilfreds med sit eget medlem af Sygehusudvalget i Århus Amt, Gunhild Husums, rolle i den famøse nedlæggelse af Grenå Sygehus.

De verbale øretæver står at læse i det radikale kredsblad, og herfra citerer avisen:

”Både den oprindelige og den reviderede plan er udtryk for elendigt makværk. Det gælder især nedskæringen i Grenå, hvor man, så vidt jeg har forstået, nedskærer antallet af arbejdspladser fra ca. 400 til ca. 100. Det er en utrolig brutal behandling af et område, der i forvejen er ét af de dårligst stillede i Danmark, og som i forvejen rammes af, at antallet af arbejdspladser i industrien er faldet stærkt. Det burde have påvirket beslutningen.”

I tilfældet sygehuset på Mors er han faldet over et eksempel, hvor en ø med kun halvt så mange indbyggere som Djursland har fået lov til at beholde et sygehus, der ganske vist er skåret ned til 200 arbejdspladser, men som alligevel beholder en struktur, der er fuldt funktionsdygtig. Og dette er endda sket, selvom der kun er 29 km til sygehuset i Thisted, og således kan Nykøbing Mors sågar tage nye opgaver!
Det lyder som sød musik, men så meget følelse havde vores amtspolitikere ikke for borgerne i yderområderne!

Skrevet af Rex
Kilde: Randers Amtsavis

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002