Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 11-12-2002
Læserbrev: Nedlæg banen - bevar sygehuset!

Næstformanden for Dansk Folkeparti i Århus har skrevet følgende kommentar til ovenstående:

"Nogle mener, at Grenå-banen bør opgraderes i stedet for at blive lukket. Jeg er af den stik modsatte opfattelse. Luk den Grenå-bane, for der er praktisk talt aldrig nogen passagerer med toget.
Gennem årene har jeg ofte tænkt på, at netop Grenå-banen er et klassisk eksempel på, hvordan bureaukratiske miljøforkæmpere og uansvarlige politikere har bevist deres totalt uansvarlige måde at forvalte skatteborgernes penge i amtet. Mange af de personer, der kæmper en indædt kamp for Grenå-banens bevarelse, er de samme, der protesterer over, at sygehuset i Grenå på det nærmeste er blevet slettet af landkortet.
Jeg tror, at hvis man havde sluttet op om en nedlæggelse af Grenå-banen, kunne man måske have forhandlet sig frem til en bevarelse af Grenå Sygehus.
Hvis Grenå-banen virkelig blev brugt af pendlere og andre rejsende, ville en bevarelse være helt naturlig, men som det er nu, kan de få, der rejser med toget, sagtens få plads i rutebilerne, der kører mellem Grenå og Århus, og beløbet, der spares, kunne så passende bruges på en opgradering af Grenå Sygehus."

Skrevet af næstformand for Dansk Folkeparti i Århus, Per Hovgaard fra Viby, i Djurslands Posten d. 10. december
Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002