Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 10-12-2002
Pas på de vilde svin

For nogen tid siden fortalte vi om en flok vildsvin, der var sluppet ud af en indhegning ved Emmedsbo - det varede et par dage for politiet at få dem fanget ind, og inden da havde de nået at lave endda en hel del ravage i sommerhusområdet ved Gjerrild Nordstrand.
NetNyt-redaktionen er blevet kontaktet af et ældre ægtepar fra området, som i sidste uge blev overfaldet af 2 vildsvin på én af parrets talrige vandringer i den pragtfulde natur omkring Emmedsbo. Manden blev væltet omkuld, men heldigvis lykkedes det ham at komme op igen, slå det ene svin med et stort stykke træ og herefter komme væk fra de vilde svin. Ægteparret var naturligvis noget rystede over den ublide medfart, og da de begyndte at fortælle om episoden til andre af områdets fastboende, viste det sig, at også et yngre par før dem havde været ude for det samme.
Ejeren af Emmedsbo Skovdistrikt indhegnede for nogen tid siden et større skovområde, hvorpå han slap en større flok vildsvin ind. Til glæde for de mennesker, som har deres daglige gang i skoven, satte han låger op, så folk nu kan passere uden at grisene slipper ud, men den overfaldne er af den opfattelse, at svinene bliver ekstraordinært aggressive af at gå i en indhegning.
Skulle nogen af vores læsere have oplevet problemer med vildsvineflokken, hører vi meget gerne om det.

Skrevet af Rex
Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002