Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 05-12-2002
Nørre djurser har skrevet ny bog

I de lokale ugeaviser kan man se en lille annonce med Børn- og Unge-rådgivning, indrykket af en dame fra Fjellerup, Susanne Robak. Bag annoncen gemmer sig et særdeles spændende og varmt menneske, som netop har udgivet endnu en bog på eget forlag.

Susanne.jpg (4103 bytes)

heksehylstor.jpg (10559 bytes)


Susanne Robak bor sammen med sin mand i Fjellerup, og hun er uddannet pædagog med flere supplerende specialer. Udover det har hun og familien haft adskillige plejebørn, og det har givet hende en masse erfaringer gennem de mange års arbejde. Hun har en stor indføling for de mange forskellige problemer, der opstår, når der er knas i familielivet og børn og unge bliver kastet ud i for en kortere eller længere periode at skulle tage ophold udenfor hjemmets vante omgivelser.
Susanne Robak er i stand til at sætte sig ind i alle de følelser, der opstår hos alle de implicerede parter, både børn/unge, forældre, søskende, plejeforældre og disses egne børn. Om sin egen baggrund og om det at være plejefamilie kan du læse på følgende link:
www.susannerobak.dk/hvemervi.htm

Susanne Robak har skrevet flere bøger - de fleste af dem på eget forlag. Nu har hun skrevet en ny på baggrund af flere års Internet-netværk for dem, hun kalder De Tavse Eksperter - de mennesker, der starter, hvor sagsbehandlerens arbejde slutter, nemlig plejefamilierne. Bogen hedder "Hexehyl fra det ydre rum", og du kan læse om den på dette link:
http://www.susannerobak.dk/heksehyl.htm

Du kan få dig et virkeligt godt indblik i Susanne Robaks mange arbejdsområder ved at læse om hendes øvrige bøger, kursusbeskrivelser, artikler af om hende selv og hendes aktiviteter, m.v. på hendes egen hjemmeside:
http://www.susannerobak.dk;

Skrevet af Rex

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002