Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 05-12-2002
Læserbrev: Stemmesedlen mangler

Poul Ovesen fra Grenå har endnu engang skrevet et vredt indlæg om de amtspolitikere, der efter hans mening har ladt vælgerne i stikken i sygehusspørgsmålet. Han skriver:

"Der var ikke mangel på den "rette" vejledning, da vi skulle stemme om den famøse euro, der var trusler om arbejdsløshed, rentestigning og ikke mindst virksomhedsflytninger - den usle borger, "stemmekvæget", lod fornuften råde og sagde nej, og eksperternes udsagn viste sig at være fejlagtige.
Nu har så en flok "eksperter" fordrejet hovedet på en samling amtspolitikere i forbindelse med diverse lukninger af sygehuse i amtet - tusindvis af fornuftige borgere vil ikke finde sig i, at deres livskvalitet skal forringes, at nærheden til deres ældre familiemedlemmer, der bliver indlagt på sygehus, mistes, hvor de ældre så må ligge alene med deres frygt for fremtiden, og livsmodet vil uvægerligt sive ud af dem, når der mangler familieopbakning i det daglige sygdomsforløb.
Det eneste, vi som borgere mangler, er, at der skulle have været amtsrådsvalg her inden d. 3. december, så ville der ikke blive lukket ét eneste sygehus, der ville helt sikkert være prioriteret helt anderledes.
Nu skal så Johannes "Flintstone" Jensen beæres med en pris. Som årets østjyde? Jeg spekulerer meget på, hvem der kan have indstillet ham til denne ære.
Det sygehusforlig, der er indgået, véd vi jo, "kun" er forløberen for den endelige likvidering, men de, hvis ærinde Flintstone har gået, kan selvfølgelig godt begynde at feste og levere en lille blomst til knaphullet.
Vi almindelige skatteplagede vil nok kalde det - kynisme!
Gad vide, om ikke Djursland kunne blive helt fritaget for amtsskat? Når nu servicen her for borgerne skal være så elendig, i alle tilfælde meget ringere end for andre borgere i amtet.
Jeg er ikke imponeret over, at 30 ud af 31 kunne stemme for denne endelige dødsdom - for det er jo dét, der bliver enden - nu skal I bare se!"

Skrevet af Poul Ovesen fra Grenå i Randers Amtsavis torsdag d. 5. december

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002