Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 05-12-2002
Nyt fra sygehusfronten

Der hersker helt naturligt en mat stemning ovenpå den korte, men hektiske kamp for at bevare vores sygehus. Ja, selv Idégruppen Grenaa`s hjemmeside er brudt sammen, men Jørgen Lund fra gruppen fortæller, at der bliver arbejdet målrettet på at få siden op at køre igen.
Randers Amtsavis kan i dag berette om stor uro og frustration hos personalet i Grenå. Der kommer helt garanteret til at herske kaos i lang tid, og flere aviser beretter om en risiko for, at dele af personalet allerede begynder at søge væk, før nedskæringerne træder i kraft til sommer. Det kan komme til at betyde sammenbrud af visse funktioner før tid, eksempelvis intensiv-afdelingen, hvis folk begynder at "flygte før tid".
Sygeplejerskerne i Grenå er i øvrigt rasende over, at de stadigvæk af sygehusledelsen får at vide, de kun må søge ny ansættelse i Randers, mens både Samsø og Odder får lov til at søge over hele amtet! Det føles helt klart som en ekstra chikane oven på den i forvejen slemme skæbne at få nedlagt sin velfungerende arbejdsplads, som man har kæmpet så bravt for.
Nu kommer der til at forestå et kæmpestort lokalt arbejde med at beholde Grenå Sygehus på landkortet og helst udvikle det fra den model, amtet efterlader vores område med - politikerne bebuder nemlig, at det også de nærmeste år bliver nødvendigt med store besparelser. Så det siger sig selv, at der bliver brug for den støttegruppe, som nu er dannet med de samme medspillere, der har arbejdet sammen under hele konflikten. Hvordan det helt præcist kommer til at foregå, er det for tidligt at sige, men f.eks. hviskes der i krogene om at privatisere skadestuen.
Skrevet af Rex

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002