Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 05-12-2002
Fra redaktionen til læserne

For et par uger siden fik vi endelig installeret en såkaldt "hit-tæller" på vores net-avis - det vil sige en tæller, som registrerer, hver gang en ny læser checker ind på siden. På nogle udgaver af sådanne tællere kan man snyde, fordi den tæller, hver gang nogle trykker på Opdatér (F5). Den her skulle altså give et sandfærdigt billede af, hvor mange læsere vi egentlig har her på NetNyt - eller i alt fald en rettesnor, da jo ikke alle er daglige læsere. Det har vist sig, at vi ligger et sted mellem 100 og 150 gæster i døgnet, og det synes vi selv er ganske fint - det viser os, at avisen bliver brugt.
Når det så er sagt, vil vi gerne sige, at det lige nu ikke kører så godt, hvad angår henvendelser med nyheder. Derfor vil vi meget gerne styrke den side af sagen. Husk: det er jeres avis, kære læsere, og den kunne blive endnu mere interessant, hvis redaktionen blev fodret med flere lokale nyheder. Og når vi siger nyheder, så mener vi alt, hvad der overhovedet rører sig - også de ting, man ikke kan læse i de allerede eksisterende aviser.
Vi beder i den forbindelse læserne undskylde, at vi de sidste par måneder har været så dybt engagerede i det sygehus, vi alligevel ikke får, at vi ind imellem har været lidt for længe om at rykke på de nyheder, folk har ringet eller skrevet til os om. Så prøv igen, og lad os sammen udvikle en spændende avis!
Skrevet af Rex

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002