Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 05-12-2002
Julemarked i Stenvad med stor succes

Vi er så glade her på Nørre Djurs, når læserne leverer nyheder, specielt da vi ikke kan nå at komme rundt alle steder. I dag er det Stenvad Mosebrugscenter, der selv beretter om deres veloverståede julemarked i sidste week-end.

 

Opvisning.jpg (4086 bytes) RigmorKaagh.jpg (5228 bytes)

"Julemarkedet i Stenvad Mosebrugscenter blev en stor succes med omkring 5-600 besøgende både lørdag og søndag. Folkene i salgsboderne havde gjort meget ud af deres stande, og flere udtalte, at de gerne vil komme igen næste år. Der var god tilfredshed med salget, og der var en glad og hyggelig stemning overalt på Mosebrugscentret, hjulpet godt på vej af julemanden, der uddelte godter.
Røde Kors, der havde en stor salgsbod og gav modeopvisning om lørdagen, som sluttede med en konfirmand og et brudepar, var meget glade for den positive velvilje, de mødte blandt de besøgende. Carl Pold, der præsenterede og signerede sin nye bog " Stednavne, sagn og minder fra Nørre Djurs", var ovenud tilfreds med sit salg, og for de, der ikke nåede at sikre sig et eksemplar, er der mulighed i de lokale butikker eller på Egnsarkivet i Gjerrild samt på Stenvad Mosebrugscenter.
Stenvad Mosebrugscenter og seniorgruppen Mosefolket er meget glade for den store opbakning fra hobbyfolkene i salgsboderne, der sponserede gevinster til tombolaen, der blev helt udsolgt, og fra de mange besøgende. Mosefolket syntes, det var et stort arbejde med arrangementet, men til gengæld sjovt og succesfuldt. De stod selv for tombolaen og havde også en bod med nisser, de selv havde fremstillet af birketræstammer, og som gik som varmt brød, ligesom de solgte fugleredekasser og juletræer. Mosebrugscentret serverede smagsprøver på Shii-take retter, og der var også travlt ved buffeten med gløgg og æbleskiver m.m."
Skrevet og indsendt til Nørre Djurs NetNyt på vegne af Stenvad Mosebrugscenter af Lise Bomholt

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002