Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 28-11-02
Læserbrev: Vi kan godt i Grenå

Samme indstilling giver et socialdemokratisk medlem af byrådet i Grenå udtryk for i følgende indlæg:

”Skal man tro TV2 Østjylland, er vi nogle værre klynke-hoveder i Grenå, men det er en virkelighed, som de selv har skabt.
Det er jo rigtigt, at vi har haft nogle tilbageslag (Dampvæveriet, Arla og ikke mindst Centralsygehuset), og så brændte vores vartegn Møllen oven i købet. Men der er altså også virksomheder, som har det godt og er i fremgang, og ikke mindst så har vi en vilje til at skabe fremgang og vækst i Grenå Kommune.
Den kampgejst og energi, der er blevet frigjort i hele kampen for vores centralsygehus, skal bruges til: pkt. 1, at føre kampen til ende for centralsygehuset og forbedre det dårlige forligsresultat, der er fremlagt, og pkt. 2, at skabe fornyet fremgang og optimisme i Grenå.
Som et tydeligt tegn på vores energi og kampgejst skal Baunhøj Mølle genopbygges. Tidligere byråd (1931) har før forsøgt at få Møllen fjernet, hvilket Grenås borgere rejste sig imod og fik forhindret. Jeg håber, at borgerne i Grenå Kommune vil påvirke et forventet byrådsflertal, således at de stemmer for at genopbygge Møllen og ikke bare ”scorer” en forsikringsgevinst til kommunekassen.
Vi skal vise, at vi har potens i Grenå, derfor skal Møllen op at stå!”

Skrevet af det socialdemokratiske medlem af Grenå Byråd, Lars Møller, i Randers Amtsavis torsdag d. 28. november

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002