Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 28-11-02
Læserbrev: Hvorfor vil TV2 male byen sort?

Det er altså ikke, fordi vi er ved at blive påvirkede af den snigende metropolisering hér på Nørre Djurs NetNyt, men ”sygehusgyseren” har jo vist med al ønskelig tydelighed, at Grenås tarv også er hele Djurslands anliggende. Selv om amtet med tilhørende eksperter nu forsøger at overtale os til at blive tilfredse pendlere og nyde Århus` lyksaligheder som vores hovedstad, så er mange djursere heldigvis så fornuftige, at de finder det mere potent at stole på egne kræfter.
Når man vælger at være borger på Djursland, så er det ikke for at rakke rundt det halve liv på landevejene for at få del i de goder, som skatten gerne skulle give ret til. Vi har vores egen kultur, og ikke ti vildledende indslag i TV2 Østjylland kan få os til at hænge med klarinetten - men det skyldes egen fortjeneste, og ikke hverken amtsrådspolitikerne eller deres tro mikrofonholdere på TV2.
Netop sidstnævnte har fået 2 Grenå-borgere til at fare i blækhuset, og deres indlæg bringer vi i dag. Først er det Lars Bager fra LB Consult på Stationspladsen i Grenå, der føler sig groft misbrugt i det indslag i fjernsynet, vi fortalte om forleden. Han skriver:

”Hvorfor er TV2 Østjylland i gang med en skræmmekampagne om Grenå, som åbenbart skal vise, at byen er ved at gå i sort?
Jeg har selv optrådt i en nyhedsudsendelse d. 21. november, hvor historien åbenbart var skrevet hjemmefra. Derfor blev mine udtalelser af TV2 Østjylland klippet ned, så de af seerne kunne opfattes meget negativt. Jeg kom ellers med mange positive tilkendegivelser om Grenå og Djursland.
Journalisten spurgte, hvad jeg mente om, at mange flyttede fra Grenå. Mit svar var, at jeg ikke kendte nogen, der flyttede, men kendte nogen, der flyttede til byen - og at vi er glade for at være her. Her er en enestående natur, fantastiske omgivelser, gode indkøbsmuligheder, velfungerende vuggestuer, børnehaver og skoler.
Jeg oplyste, at vi som virksomhed har åbnet et Århus-kontor, fordi vi udvider med kunder uden for Grenå/Djursland. Det er et led i vores fastlagte vækststrategi. Vi har netop købt og renoveret den tidligere stationsbygning i Grenå, fordi vi tror på udviklingen i Grenå og fortsat vil have vort hovedkontor i byen. I dag kan man sagtens udvikle sin virksomhed, når man bor i Grenå.
Vi har altså ikke etableret kontor i Århus, fordi vi vil flytte fra Grenå. Det gav jeg klart udtryk for over for TV. Og erhvervslivet på Djursland er bestemt ikke gået i sort!
Hvilken interesse har TV2 Østjylland i at give det modsatte billlede i deres specielle ned- og sammenklipning af mine udtalelser?”

Skrevet af ingeniør Lars Bager fra LB Consult i Grenå i Randers Amtsavis torsdag d. 28. november

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002