Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 26-11-02
Læserbrev: Ville ikke kunne stemme for...

Som ovenfor nævnt er også socialdemokraten Bent Mikkelsen sat uden for døren, når der skal stemmes om sygehusforliget d. 3. december. Herom skriver han følgende:

”D. 3. december skal Århus Amtsråd beslutte det sparekatalog, der har været fremlagt for os amtsrådsmedlemmer. Det er altid kedeligt, når man skal ud og gennemføre så drastiske besparelser, at det kommer til at gå ud over så mange ansættelses-forhold som hér. I de snart 13 år, jeg har været med i amtspolitik, har vi kun været ude og måttet gennemføre besparelser i den størrelsesorden én gang før, og det var i 1991.
Som meddelt i pressen er det et bredt flertal på 30 af amtsrådets 31 medlemmer, der står bag disse besparelser og dermed også den ændrede struktur i vores sygehusvæsen. Når der fra den socialdemokratiske gruppe lyder de signaler, at det er en enig gruppe, der står bag, er det fordi, der til dét punkt på dagsordenen d. 3. december, som omhandler besparelserne og omstrukturering på sygehusområdet, vil være indkaldt en suppleant for mig. På grund af min inhabilitet må jeg under dette punkt forlade amtsrådssalen og ikke deltage i debatten eller afstemningen.
Havde jeg haft mulighed for at kunne deltage i debatten og afstemningen, ville jeg ikke kunne stemme for den strukturændring, der barberer så meget aktivitet væk fra Grenå Centralsygehus.
Jeg har i min gruppe stillet alternative forslag, men disse har man ikke helt kunnet følge, og det beklager jeg. Den nærhed, der blev prioriteret bort, kommer til at ramme Djurslandsområdet hårdest. Det, der nu ligger som en opgave fremover, er at sikre borgerne så god en betjening, det nu er muligt, og gerne med en opbygning af beredskabet på sygehuset. Jeg ser frem til et godt samarbejde med den støttegruppe, der bliver nedsat lokalt.”
Skrevet af det socialdemokratiske amtsrådsmedlem, Bent Mikkelsen fra Grenå, i Randers Amtsavis tirsdag d. 26. november

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002