Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 25-11-02
Stort og småt om sygehuslukning

I kølvandet på sygehusforliget fra sidste uge har vi lige et par ting at fortælle læserne i dag.
For det første ser der nu sådan ud, at de sygeplejersker, som i dag arbejder i Grenå, har fået besked på, at de kun kan søge i Randers og ikke i Århus. Det har sat endnu en bølge af utilfredshed i gang, da sygeplejerskerne i det mindste havde håbet på at få ”frit valg på alle hylder”, men de bliver altså tvunget til at søge til det sygehus, som vores skal fusioneres med, altså Randers.

Hvordan har man det så ellers i Projektgruppen? Vi har fortalt om, at gruppen har stillet en række kritiske spørgsmål til amtet specielt omkring beredskabet og skadestuen. Der er så mange uklare punkter, at gruppen har bedt om at få et møde med amtet, dels for at påvise fejl og dels for at få forklaret visse detaljer i den nye sygehusplan.
Til Stiftstidende fortæller Projektgruppens leder, Keld Overgård Jensen fra Grenå Kommune, at gruppen efter alt at dømme bliver til en støttegruppe for Grenå Sygehus meget snart. Her skal man så i gang med at arbejde på mulige løsningsmodeller, så vi kan få mere ud af vores sygehus end det, amtet efterlader os med. Vi krydser fingre for, at noget i de 2 forslag, som vi har præsenteret her fra Nørre Djurs, kan bruges i det videre arbejde.
Og til slut skal vi retfærdigvis huske at sige, at der i amtsrådets sygehusudspil er indføjet en aftale om, at der SKAL etableres flere end de 30 senge i Grenå, hvis behovet viser sig at være større.

Skrevet af Rex
Kilde: Randers Amtsavis

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002