Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 25-11-02
Læserbrev: Ikke godt nok

På sygehuset i Grenå er der ingen, der råber hurra over det netop indgåede sygehusforlig i Amtet. Det skriver Mette Kirk om i følgende indlæg:

”Der skal ikke herske tvivl om, at personalet på Grenå Centralsygehus ikke er tilfredse med det amtspolitiske udspil.
Vi har fået mere end den oprindelige plan lagde op til, men vi har ikke fået nok. Vi mister alt for mange senge, der vil fremover kun være 30, der skal huse såvel medicinske som kirurgiske patienter. Dette vil unægtelig give overbelægning på amtets øvrige sygehuse.
Vi har mistet vores intensivafdeling, og vi har mistet den akutte modtagelse. Dette betyder, at alle 112-opkald køres til Randers Centralsygehus.
vi får en skadefunktion, men ikke en egentlig skadestue. Vi bliver kun i stand til at modtage patienter med småskrammer, fremmedlegemer i øjne og næse, små snitsår og lignende. Alle andre skader såsom komplicerede benbrud skal videre til Randers.
Borgerne på Djursland har krav på og brug for en skadestue, der er i stand til at modtage alle sygdomskategorier, i Grenå. Grenå Sygehus vil kun være i stand til at rekruttere og fastholde medarbejdere, såfremt der afsættes økonomiske midler til et fagligt forsvarligt beredskab.
Derfor er vi nu i færd med overfor de ansvarlige politikere at beskrive, hvad der - udfra et sundhedsfagligt synspunkt - mangler, således at fagligheden, kvaliteten og effektiviteten er i overensstemmelse med hinanden.”

Skrevet af skadestuesygeplejerske Mette Kirk fra Grenå Centralsygehus i Århus Stiftstidende søndag d. 24. november

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002