Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 22-11-02
Efter sygehusforliget

Efter de sidste par måneders indædte kamp for at overbevise politikerne om, at vi ikke kan undvære vores nærsygehus på Djursland, har frustrationen og skuffelsen sænket sig over området. Det kunne man f.eks. se et indslag om på TV2 Østjylland i aftes, hvor man havde loddet stemningen i Grenå, og den blev fremstillet nøjagtigt ligeså mat, som den er. Der frygtes en yderligere affolkning, når 3-400 mennesker bliver arbejdsløse, og Knud Harder fra EDC-mæglerne kunne fortælle, at efterspørgslen og dermed priserne på huse allerede viser en klart nedadgående tendens.
At amtspolitikerne har været på en bunden opgave med budgetlægningen, kan ses af, at ikke ét eneste af partierne er lykkedes med at komme med en ”økonomisk forsvarlig løsning”, der samtidig kunne bibeholde vores sygehus som fuldt funktionsdygtigt. Det meget omtalte forslag fra sygehuspersonalet om nedskæring på 7 mill., som så skulle gøres tilsvarende solidarisk på amtets øvrige sygehuse, kunne politikerne ikke godtage.
Lige nu arbejder støttegruppen på at gennemarbejde den skadestuefunktion, politikerne roser sig af at have bevaret til os. Man mener, det beredskabsmæssige stadig halter slemt, hvorfor man ønsker at påvise manglerne, inden det sidste punktum sættes d. 3. december.
Følg med på: <http://www.idegruppengrenaa.dk>
Skrevet af Rex

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002