Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 19-11-2002
Dobbelt dartmester fra Voldby

I dag vil vi præsentere læserne for en ung mand fra Voldby, der for et par uger siden gjorde sig stærkt bemærket ved at vinde to rækker ved amtsmesterskaberne i dart.

SVI_0001.jpg (8108 bytes)

SVI_0003.jpg (7009 bytes) SVI_0004.jpg (5954 bytes)

Dartsporten dyrkes i Danmark inden for hele 2 forbund, nemlig Dansk Dart Union (DDU) og RGI (den lokale afdeling af DGI). I Åstrup-Hammelev Idræts Forening er der 23 aktive turneringsspillere, og de optræder ved stævner inden for begge forbund.
Amtsmesterskaberne i RGI`s regi (som i parentes bemærket ikke følger de nuværende amtsgrænser på trods af navnet "amtsmesterskab") blev i år afholdt i Fjellerup d. 26. oktober, og hertil havde Åstrup-klubben sendt både herre- og damespillere.
Den 17-årige Allan Wendelboe fra Voldby har dyrket sporten i 7-8 år, og han er efterhånden blevet ret skrap til det. Hans alder placerede ham i Juniorrækken, hvor kun én anden spiller stillede op. Ham vandt han over, hvorefter Allan kunne udråbes som amtsmester, og han fik overrakt den tilhørende pokal.
Allan Wendelboe fik imidlertid lov til også at spille med i Senior A-rækken, hvor der i alt var 10 spillere med. Her vandt han også sine kampe, så det var en pavestolt knægt, der kunne tage hjem til sin klub som dobbelt amtsmester.
Herfra siger vi til lykke til Allan Wendelboe og til den stolte fader, Knud Wendelboe, der troligt støtter drengen i hans dartsport.
Her på redaktionen har vi ikke en pind forstand på dart, så hvis du også tror, at dart spilles efter samme regler som på værtshus, kan du læse om reglerne hér!
http://www.sgn.dk/aalborgdart/regler.htm

Skrevet af Rex

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002