Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 18-11-2002
Linda Nielsen som mannequin

For et par uger siden var der modeopvisning for "de store modeller" på Ebeltoft Kurcenter. Her deltog bl.a. en pige fra Nørre Djurs, som vi tidligere har fortalt, og i dag er vi endelig lykkedes med at få fat i nogle billeder fra den festlige begivenhed.

billed1.jpg (11409 bytes) billed2.jpg (10755 bytes)

billed3.jpg (11526 bytes) billed4.jpg (11357 bytes)


Det er snart et stykke tid siden, vi skrev om Linda første gang, så vi genopfrisker lige den gode historie.
Linda Nielsen bor ude på Savværksvej i Ramten. Hun er 17 år og har i flere år haft problemer med overvægt med dertil hørende komplekser og manglende tro på sig selv. I erkendelse af det tog hun selv kontakt til de relevante personer i Nørre Djurs, og enden på det blev, at et netværk bestående af den kvindelige læge i Glesborg, psykolog Søren Nielsen fra SSP-samarbejdet og sagsbehandler Helle Lind tog fat på at arbejde på, hvordan Linda kunne få vendt udviklingen i sit liv.
Nørre Djurs Kommune gik nu med til, at Linda Nielsen blev tilkendt et ophold på ét af de meget omtalte slankehold på Ebeltoft Kurcenter, og så kan det nok være, der begyndte at ske ting og sager. Stille og roligt fik hun nu oparbejdet en tro på sig selv gennem det store arbejde og den selvdisciplin, der skal til for at bryde gamle mønstre og vaner. I løbet af det første forløb lykkedes det hende at tabe 13 kilo, og hun har fået troen på, at hun også kan arbejde videre på "projektet", når hun kommer hjem.
For et par uger siden var der på Kurcentret arrangeret et modeshow for de store størrelser, og at Linda Nielsen var en glad og stolt deltager i forestillingen er et godt tegn på, hvor langt hun på relativt kort tid er nået med sig selv. Rigtigt sjovt var det i øvrigt også, at netop hun var i centrum for det indslag, der blev bragt på TV2 Østjylland om modeshowet, der tiltrak godt og vel 300 mennesker.
Således blev Linda Nielsen altså endnu et eksempel på, at vi godt kan hér i Nørre Djurs - først og fremmest en sejr for Linda selv, men også en fjer i hatten til netværkssamarbejdet i Nørre Djurs.


Skrevet af Rex
Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002