Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 15-11-02
Jul i Tørvemosen

Julemarked.jpg (12439 bytes)

Det lyder som titlen på en historie fra Ved Julelampens Skær, men overskriften her dækker over, at Stenvad Mosebrugscenter igen i år indbyder til julemarked.

Pressemeddelelse Årets hyggeligste julemarked på Stenvad Mosebrugscenter: Der er mere en 20 forskellige boder med gode tilbud på julemarkedet på Stenvad Mosebrugscenter 30. november og 1. december. Fælles for dem alle er, at der udbydes håndværk og unikke hjemmegjorte ting direkte fra producent til forbruger. Der er hjemmegjort chokolade, strikkede grydelapper, nisser, juleting, rav, mjød, fuglekasser i samlesæt, trædrejerarbejder og meget, meget mere. Det er seniorgruppen Mosefolket, der står for årets julemarked og dermed viderefører den tradition, som den tidligere Grønne Guide grundlagde med meget stor succes. Ting fra de forskellige boder udloddes i Mosefolkets tombola, hvilket forhåbentlig giver grundlag for en seniorudflugt til næste forår. Som særlige indslag kommer Røde Kors Genbrugsbutik fra Glesborg lørdag eftermiddag og giver mannequinopvisning med genbrugstøj. Alle de fremviste klædningsstykker sættes efterfølgende til salg, herunder en perlebroderet brudekjole str. 38. Søndag eftermiddag kommer SID Old Boys og spiller levende julemusik.
Stenvad Mosebrugscenter tilbyder samtidig et nyt oplag af ”Arbejdere i Det Røde Helvede”, der første gang udkom i 1991. Bogen er en samling interviews med folk, som i sin tid arbejdede i mosen. Bogen er foreløbig solgt i 1000 eksemplarer, og har været udsolgt i længere tid. Der er fri entre til julemarkedet. Tørvecaféen er åben, hvor der blandt andet serveres gløgg og æbleskiver. Vedhæftet foto Nisseidyl fra sidste års julemarked Yderligere oplysninger Stenvad Mosebrugscenter tlf. 87 79 32 20 Lise Bomholt Aktivitetskalender: Lørdag den 30. november Stenvad Mosebrugscenter: 12.00-16.00 Julemarked. Kl. 14.00 Røde Kors viser genbrugstøj Søndag den 1. december Stenvad Mosebrugscenter: 12.00-16.00 Julemarked. Kl. 14.00 SID Old boys spiller julemusik

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002