Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 06-11-2002
Jon blev Popstar

Som det absolut sidste medie i Danmark er vi i dag klar til at præsentere den glade vinder fra Nørre Djurs: Jon Gade Nørgaard blev tirsdag aften udråbt som vinder af årets Popstars-konkurrence.

 

image.jpg (13606 bytes)

Den frasortering, vi har været vidner til gennem de sidste par måneders ugentlige Popstars-udsendelser (startende med 2.000 håbefulde talenters audition), har vist, at det ikke er nok at kunne synge. Ejheller er det nok at se godt ud, kunne danse eller have andre fortrin. Man skal have det rette vinderinstinkt, og netop det har Jon altid haft, så det kom ikke bag på os, at netop han vandt en konkurrence, hvor konceptet går ud på at udvikle, ikke kunstnere, men rigtige Popstars.
Allerede i drengeårene, hvor han spillede fodbold både i Gjerrild og i Stenvad, har ambitionerne og den sikre overbevisning om eget værd været Jon Nørgaards kendemærke. Således kunne han nemt have udviklet sig til professionel fodboldspiller, for også indenfor sportens verden kræves der netop disse egenskaber for at nå længere end til almindelig kammeratlig hygge. Langt de fleste mennesker har det bedst med at dyrke både sport og musik på det "almindelige" plan, og sådan skal det også være.
Men, som sagt, TV2-serien er (hvad enten man kan lide det eller ej) et forum for den kommercielle side af musikken, og som sådan må man da sige, at de 3 dommere har sørget for en vis kvalitet. Man har ikke bare gået efter at få smækket nogle tilfældige teen-agere op omkring en mikrofon med en rytmebox i ryggen for at skabe en nem succes. Kvaliteten har været i højsædet, og tak for det, selv om Deres udslidte medarbejder nok aldrig havde set skidtet, hvis ikke lige det havde været, fordi serien virkelig har sat Nørre Djurs på landkortet med 3 lokale helte blandt de sidste 16.
Pop er det, men vi kan tilslutte os det, som Jon Nørgaards tidligere musiklærer sagde i fjernsynet, nemlig at knægten har en ganske utrolig sangteknik på trods af sin unge alder. En 18-årig kan sagtens være en talentfuld sanger, men sjældent med en så fintudviklet fornemmelse for frasering og en så god kontrol over stemmen. Når han så samtidig er guf for de unge piger at se på og har førnævnte selvtillid, ja, så kan vi godt forstå, at dommerne valgte netop ham.
Hans første CD kommer d. 18. november, men der er allerede nu en single på gaden.
Nørre Djurs NetNyt siger til lykke, Jon, med den flotte sejr!
Skrevet af Rex

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002