Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 04-11-2002
Læserbrev: Pligtforsømmelser......

Lærer Vagn Larsen fra Gjerrild har skrevet et indlæg i den fortsatte sygehusdebat, som vi bringer hér:

"TV2`s sygehushøring frygtede jeg skulle blive rent kaos, men udsendelsen blev mesterligt styret af Thomas Fensten, og han havde en plan.
Først Samsø, så Grenå, derpå Odder. Så var gassen gået af sagen, så der senere blev en rolig debat....for rolig.
Grenås borgmester udtalte hele to gange i debatten, at amtets behandling af sygehussagen var en hovsa-løsning. Anden gang forsvarede amtsborgmesteren sig med, at det rigtignok ikke var en hovsa-løsning. Planen havde skam ligget i hans skrivebordsskuffe i fire år.
Så vil jeg hermed anklage amtsborgmesteren for grov forsømmelighed i sin embedsførelse. Planen har ligget fire år i skuffen, men vi får kun fire uger til at debattere og komme med indsigelser.
Planen kunne være blevet godt og grundigt endevendt i tre år. Alle havde kendt kandidaternes indstilling før sidste amtsrådsvalg. Vi kunne have stemt personligt på kandidater med de rigtige indstillinger og ikke bare sætte X ved et partibogstav.
Fire år er spildt, hr. amtsborgmester, ved slendrian og forsømmelighed. Ud af et helt amts borgere vil der givet være mange, der langt overgår amtsborgmesteren og hans såkaldte specialister i indsigt i sygehusvæsen og økonomi. Jeres måde at håndtere tingene på ville sikkert være fin i Rusland. De gælder ikke i Danmark.
Hundredvis af sygeplejersker og en hel masse unødig ambulancekørsel vil I bringe ud på et vejnet, der i forvejen er overbelastet. I skulle selv ud at prøve en over 16 km lang kø efter en mejetærsker eller lodrette mure af uigennemtrængelig tåge for ikke at tale om is og sne.....og I tjener ikke en øre ved det.
I giver hovedparten af patienterne en langt dårligere behandling. Sagt kort: I vil lave et meget dårligere sygehusvæsen for de mange for at kunne lave supersygehus for de små."

Skrevet af lærer Vagn Larsen fra Gjerrild i Randers Amtsavis mandag d. 4. november

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002