Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 01-11-2002
Svar på…….svar på tiltale om kommunen og bredbåndet

Hvis det I mener med politisk initiativ på et område, som i det her tilfælde IT, består i, at borgmesteren klipper et bånd over så vi måbende tilskuere ved selvsyn kan konstatere, at der virkeligt befinder sig en computer nedenunder, så er det ikke lige det jeg forstår ved politisk initiativ eller troværdighed.

Det er en usmagelig gang fremhævelse af egen person, når enhver, der har haft bare lidt berøring med hele problematikken omkring udviklingen på IT-området vil vide, at nuværende borgmester, tidligere, medens der virkeligt var brug for politisk opbakning, var totalt usynlig. Jeg har ikke fundet noget, der på mindste vis tilkendegiver, at vores nuværende borgmester tidligere har taget stilling til noget som helst angående IT, eller deltaget i nogen form for debat om emnet.

Vedkommende dukker først op efter der er tegn på en vis succes. Måske efter devisen; lad kulierne tage slæbet og øretæverne, så kan jeg pudse glorien.

Angående bevillingen på 80.000.- kr. til omlægningen fra ISDN til ADSL: Med den begrundelse, at det var for at få en bevilling igennem så man senere evt. kunne gå over til trådløs opkobling, foreslog jeg, at vi bevilligede pengene, men udsatte beslutningen et halvt år, for nemlig ikke at få en hovsa løsning. Der skulle helt indlysende være mere fornuft i kun at skifte en i stedet for to gange. Samtidigt var der vel heller ikke det store problem i at lade ISDN fortsætte yderligere et halvt år, men jeg talte for døve ører.

Med venlig hilsen
Knud Andersen
Medlem af kommunalbestyrelsen
for Dansk Folkeparti

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002