Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 01-11-2002
LAL holder årsmøde

Det er snart et stykke tid siden, vi har hørt fra Landsforeningen Af Landsbysamfund, men i dag fortæller de om deres nye hjemmeside:

"I forbindelse med sit årsmøde og generalforsamling i Hundborg i Thy fredag-lørdag 1.-2. november lancerer LAL sin nye hjemmeside, Landsbynettet.
Landsbynettet er en database for LAL: 574 artikler om forhold i landdistrikterne, gode ideer og landsbypolitiske debatindlæg kan findes der, om et hav af emner med relevans for udviklingen i landdistrikterne.
På forsiden vil man altid kunne finde de fem vigtigste artikler p.t. og de seneste pressemeddelelser. Ellers ser forsiden helt fredsommelig ud.
www.landsbynettet.dk vil fortsætte den stil, som www.lal.dk   har benyttet sig af i sine 6 år: Artiklerne, informationen om landdistrikter og
eksempler fra landsbyer er vigtige, det er det stof, man kommer til hjemmesiden for at finde, hvad enten man er landsbyboer, journalist eller
politiker lokalt eller nationalt.
Det vigtigste er de to søgemaskiner og oversigten over emner, der skal bruges på Landsbynettet. Landsbynettet fortsætter med to søgemaskiner: en emnedelt for at lette søgningen for førstegangsbesøgende, og den store fritekstsøger, der har adgang til alle 560 artikler.
Landsforeningen Af Landsbysamfund har mange udenlandske kontakter, og som den eneste landsbyforening på nettet i Danmark en forpligtelse til at underrette om danske forhold i landdistrikterne på engelsk. Derfor har
www.landsbynettet.dk en samling oplæg og rapporter på engelsk.
Brevkassen med landsbyspørgsmål og IT-stafetten er to af de populære mål for landsbyer, der hurtigt vil se, om der er baggrundsmateriale til forklaring på et af de problemer, som mange landsbyer løber ind i eller til at forbedre landsbyens hjemmeside ved at kigge på alle dem, som har modtaget IT-stafetten fra en anden landsby.
http://www.lal.dk har nu hele foreningsdelen. På www.lal.dk kan man lære LAL at kende, læse vedtægter, seneste referat fra generalforsamlingen, se hvem der er i bestyrelsen og i hvilke emner de forskellige bestyrelsesmedlemmer er landsforeningens eksperter.
Pressemeddelelser vil fortsat være at finde på www.lal.dk Landsbyråd-undersøgelsen finder man fra forsiden af www.lal.dk I en overgangsfase vil alt om Landdistrikternes Uge ligge på www.lal.dk
De gensidige links til siderne er placeret, så det er nemt at se.
Velkommen på besøg!"

Indsendt til Nørre Djurs NetNyt af Barbara Diklev fra Landsforeningen af Landsbysamfund

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002