Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 31-10-2002
Læserbrev: Om kommunen og bredbåndet

Dansk Folkepartis kommunalbestyrelsesmedlem Knud Andersen er enig med Peter Nordahl Kristensen i hans kritiske indlæg i Grenå Bladet (og Nørre Djurs NetNyt) om kommunens bredbåndsopkobling (se svar nedenfor). Han skriver:

" I dit læserbrev i Grenaa bladet den 29.10 2002 undre du dig såre over de lokale politikeres totale mangel på forståelsen af, og viljen til at ville samarbejde med det lokale initiativ på I.T området.
Nu må du ikke dømme dem for hårdt, deres formåen til at tage en selvstændig beslutning overgås kun af deres konfliktskyhed, en angst for at komme til at træde nogen over tæerne. Det vil nok blive betragtet som en behagelighed for nogle af kommunens borgere, medens den indstilling er ødelæggende for al initiativ, og vil ikke kunne bringe kommunen ind i den dynamisk udvikling der skal til for at holde på de borgere der har viljen og initiativet til at udvikle kommunen i en økonomisk bæredygtig retning, samt virke tiltrækkende for tilflyttere. At du undrede dig forbavser mig ikke! Hvordan tror du jeg havde det ved at være den eneste der stemte imod borgmesterens forslag der koster kommunen penge ,samtidigt med at det totalt overser det initiativ der udgår fra det lokale Nr-Djurs net der bygger på en solid viden om I.T bygget op over flere år af det lokale "bøvl" millijø.
Ved de møder der har været om hele I.T stukturen har de lokale politikere, bortset fra undertegnede, brilleret ved deres fravær.
Det er i øvrigt mit indtryk, at det initiativ, og den nytænkning der udvises her i kommunen udgår fra private borgere samt en lille del af administrationen. Det politiske initiativ er, med enkelte undtagelser, totalt usynlig og uinteressant set i et dynamisk sammenhæng.

Indsendt til Nørre Djurs NetNyt med venlig hilsen fra Knud Andersen, medlem af Nr-Djurs kommunalbestyrelse for Dansk Folkeparti

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002