Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 30-10-2002
Læserbrev: Hvilke patienter, Alice Brask?

Èn af de sidste dage, inden høringsfristen m.h.t. den nye sygehusplan udløb, kom der et høringssvar fra det såkaldte brugerråd, der i det store og hele støttede amtets planer. Lidt underligt var det at se Alice Brask fra Grenå på dette udvalgs vegne, der bl.a. repræsenterer patienterne, give udtryk for denne støtte i et indslag på TV2 Østjylland. Det samme synes en mand fra Grenå, som har skrevet følgende kommentar:

"Fra TV-høringen om sygehusene i Århus Amt!
En dame sidder for åben mikrofon og påstår: "Borgerne forlanger, at de små sygehuse bliver nedlagt, og sygehusvæsenet bliver til store centrale fabrikker"??
Jeg måtte lige have en snak med damens partifælle, Poul Bach, her fra Grenå. Hvordan kan Alice Brask udtale sig, som hun gør, hvilket belæg har hun for at fortælle, at brugerne vil have nedlagt alle de små sygehuse i Århus Amt?
Hun sidder i "Brugerrådet"? Hun taler altså patienternes sag? Man må gå ud fra, at der er tale om mennesker, der enten har været eller kunne tænkes at skulle indlægges på et sygehus, og det er så på deres vegne, at damen udtaler sig, som hun gør!
Det er muligt, at damen har talt med diverse patienter, men så skulle hun have ventet, til de var helt vågne af narkosen og ikke halvt bedøvet.
For det kan da ikke helt have forbigået damens opmærksomhed, at ca. 70-80.000 mennesker i Århus Amt i de sidste mange uger har demonstreret - imod - lukningerne!?
Hvilke brugere er det, Alice Brask mener, hun repræsenterer?"

Skrevet af Poul Ovesen fra Grenå i Grenå Bladet d. 29. oktober

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002