Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 28-10-2002
Er tækkemanden nu også inhabil?

Vi har tidligere omtalt den uheldige omstændighed, at én af de argeste (og eneste!?) modstandere i amtets sygehusudvalg mod sygehuslukningen, socialdemokraten Bent Mikkelsen fra Grenå, er sat uden for døren i sygehusspørgsmålet p.g.a. sin hustrus stilling som sygehjælper på det lukningstruede Grenå Centralsygehus. Det har han klaget til Indenrigsministeriet over, men har endnu ikke fået svar.
Nu er der også røre i Venstres amtsrådsgruppe, hvor gruppens formand, Christian Møller Nielsen, helt naturligt er inhabil, når den nye sygehusplan kommer til afstemning d. 3. december, da han samtidig er cheflæge i Grenå. I hans sted bliver tækkemanden i Hedegård, Carlo F. Christensen, indkaldt som suppleant, og han hører i øvrigt også til de store modstandere mod at lukke sygehuset. Men problemet er, at også hans hustru arbejder der, nemlig som lægesekretær, så nu arbejdes der på højtryk på at finde ud af, om også han er inhabil!
Kilde: Randers Amtsavis

NetNyt-redaktionens kommentar: Man kunne næsten fristes til at sige, at amtsrådsmedlemmer, som ikke bor på Djursland, umuligt kan sætte sig ind i de massive problemer, vi specielt har her på Djursland - derfor burde de faktisk erklæres inhabile!

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002