Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 25-10-2002
Så går det løs med bredbåndet

10 landsbyer i Nørre Djurs skal som de første kobles op i trådløst egnsnet, som vi tidligere har omtalt, og hertil skal der alle stederne bruges nogle lokale frivillige, der har lyst til at være med i selve etableringsarbejdet. Det er derfor meget vigtigt at møde op på det arbejdsmøde, der er arrangeret i Bøvl-værkstedet mandag aften.
Der skal tages fat på at finde ud af, hvordan det hele skal gribes an - ude i landsbyerne er der vidt forskellige landskabsmæssige hensyn, så derfor er det praktisk, at hvert sted har en lille arbejdsgruppe med netop deres lokalområde. Det er også vigtigt i denne forbindelse at slå fast, at de 10 udpegede landsbyer også dækker disses omegn. Eksempelvis dækker Rimsø også Emmelev, osv., så bor du i nærheden af én af de 10, gælder den første del af bredbåndsprojektet også dig og din husstand, og du skal således tilmelde dig som interesseret abonnent.
Men altså: mødet på mandag drejer sig om arbejdskraft til etableringen, og følgende invitation er sendt ud til 50 mennesker, der på forhånd har tilkendegivet at de vil hjælpe:

Vi nærmer os nu starten!
Nu på mandag d. 28/10-02, er månedens 4. mandag, og netop 4. mandag i hver måned har en del egnsnet-interesserede nørredjursere siden marts i år holdt egnsnet-møde i Bøvl-værkstedet i Nørre Djurs Hallen. - Nu skal vi så til at høste frugten af vore bestræbelser . . .
Denne mandag er særlig derved, at jeg også inviterer alle jer - og lidt til - som ved abonnent-reservationen har tilkendegivet, at I i en eller anden udstrækning gerne vil give en hånd med at få tingene i gang omkring placeringen af jeres eget landsbynets fællesantenne og den trådløse tilslutning af de lokale brugere.
Så hensigten med denne invitation til på mandag er at få jer til at komme i Bøvl-værkstedet fra kl. 19.00 til 22.00, så vi sammen kan få en snak om det, der skal ske, og så vi kan få dannet en landsbynet-gruppe i hver af Nørre-DjurS.net's 10 første byer.
Jeg håber meget, at I kan afse tid til dette møde, så vi kan få organiseret igangsættelsen alle 10 steder på en gang.
Hvis du er forhindret, men stadig interesseret, så giv lige besked om, at det ikke er mangel på interesse, at du ikke kommer."
Indsendt til Nørre Djurs NetNyt med varme hilsner fra Bjarke :-) :-) :-)
Bjarke@nr-djurs.net
20 94 88 46
87 79 23 60

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002