Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 25-10-2002
SIDSTE NYT FRA SYGEHUSET!

Vi skal da lige, inden redaktionen går på hårdt tiltrængt week-end, bringe en nyhed videre, som (måske) til dels annullerer noget af det, vi lige har skrevet ovenfor. Vi har haft en snak med Mette Kirk, der er koordinator for det fantastiske arbejde, sygehuspersonalet i Grenå har gjort med at lave fagligt modspil til amtets politikere og eksperter.
Hun fortæller på spørgsmålet fra Nørre Djurs NetNyt om, hvor sygehusets såkaldte Plan B egentligt er henne i billedet nu, hvor det tilsyneladende ligger til, at vi bliver "spist af" med en skadestue, at hun ikke tror, det går så galt. Man kan nemlig slet ikke bare have en skadestue liggende uden tilhørende senge - det er alt for dyrt og meningsløst, påpeger hun. Det ved politikerne godt, siger hun, og derfor ser hun meget optimistik på udsigterne til, at parterne nærmer sig hinanden og lander på noget, der ligner Plan B - altså skadestue og beredskab med tilhørende både kirurgiske og medicinske senge.
Og, vigtigst af alt, mange af politikerne er ved at erkende, at man ikke bare sådan kan "skrotte" nærhedsprincippet, så personalet føler, der er ved at være den dialog, som man også så opstå på TV2-høringen forleden dag mellem amtsrådet og personalet på Samsø Sygehus.

Skrevet af Rex
Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002