Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 23-10-2002
Læserbrev: Skurken hedder Frodelund

For nogen tid siden bragte vi et indlæg fra Hanne Mogensen i Hedegård, hvor hun klagede sin nød over, at hun på trods af gentagne henvendelser til Århus Stiftstidende ikke kunne få en dialog i gang om den meget sløje dækning af Nørre Djurs-stof. I denne uges udgave af Grenå Bladet har vi fundet en kommentar fra en mand i Balle, affødt af ovennævnte læserbrev. Han skriver:

"Efter at have læst en stor del af debatindlæggene om vores sygehus ville en kommentar herfra bare være en gentagelse af, hvad der er skrevet.
Men en kommentar har jeg til læserbrevet "Skidt dækning af Nørre Djurs" i Grenå Bladet (og Nørre Djurs NetNyt) d. 1. oktober fra Hanne Mogensen, Glesborg.
Hertil mener jeg, at der fra denne avis - Århus Stiftstidende - er en meget dårlig dæknng af hele Djursland. Vi blev savet fra ved lukningen af Dagbladet Djursland for knapt et år siden. Du spørger om, hvorfor der ikke er plads til lokale læserbreve. Ja, hvis det er kritik af Århus Stiftstidende, bliver de automatisk arkiveret lodret. Jeg indsendte også læserbreve omkring avislukningen. Der kom aldrig et eneste i avisen. Personlige breve til ansvarshavende redaktør Erik Frodelund gav heller aldrig et svar.
Jeg forlangte i øvrigt indbetalt abonnement tilbagebetalt, hvis ikke de kunne levere den avis, jeg havde bestilt. I dag køber jeg avisen nogle enkelte gange for lige at følge med i, hvor dårligt de dækker Djursland.
Du har ret i, at det er uhøfligt ikke at svare på et brev. Men ham Erik Frodelund er så overlegen, at han ikke regner os herude på Djursland for noget. Jeg græmmes ved synet af hans billede hver gang, jeg åbner Djurslands Posten, som jeg synes er et utroligt dårligt blad.
Angående Randers Amtsavis, ja, disse dage er jo nok også snart talte. Tag blot den, at Erik Frodelund fyrede chefredaktøren i Randers. Er det det første skridt mod lukning af Randers Amtsavis? Eller var det måske fordi, Erik Frodelund selv ville sidde og fedte sig ind ved Dronningen?
Men til sidst vil jeg takke de gode ugeaviser, vi har på Djursland, ikke mindst Grenå Bladet. Tak."

Skrevet af Lars Vinther fra Balle i Grenå Bladet d. 22. oktober

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002