Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 21-10-2002
FORSLAG TIL UDBYGNING AF GRENAA CENTRALSYGEHUS

På falderebet af høringsfasen om amtets sygehusplan har vi fra projektleder Bjarke Nielsen modtaget følgende offensive forslag om UDBYGNING af Grenå Sygehus, opstillet i 6 logiske punkter!!!:

"1) 1.500 millioner danske kroner er af folketinget øremærket til nedbringelse af ventetiden for behandling af en række sygdomme.

2) Grenaa Centralsygehus skulle nedlægges på grund af en påstået mangel i amtets budget for driften af Grenaa Centralsygehus på 56 millioner.

3) Ledelse og personale på Grenaa Centralsygehus tager øjeblikkelig initiativ til at UDVIDE sygehusets engagement, især i behandling af patienter på ventelister.

4) Patienter på ventelister høster herved fordelen af at komme hurtigere i behandling.

5) Grenaa Centralsygehus får en væsentlig andel i de øremærkede 1.500 millioner og begynder at give overskud i forhold til Århus Amts budget for sygehuset.

6) Djurslands befolkning bevarer sygehuset, også med alle mulige andre - for befolkningen - nødvendige faciliteter, end lige de tilskudsgivende behandlinger."

Indsendt til Nørre Djurs NetNyt med varme hilsner og en stor tak til Idegruppen Grenaa for den kæmpe indsats ! :-) :-) :-) af
Bjarke Nielsen
Glesborg Kærvej 46
8585 Glesborg
Bjarke@DjurslandS.net
20 94 88 46
87 79 23 61

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002