Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 17-10-2002
Allerseneste om sygehuslukning

Det, vi kan fortælle om i dag, er sådan set bare en slåen fast af det, vi allerde kunne berette i går. Vi bringer et Ritzau-telegram, der har været bragt i dagens udgave af Berlingske Tidende. Bortset fra det er der naturligvis stadig al mulig grund til at slutte op om stafetten på søndag, hvor underskrifterne skal overrækkes til amtsrådet. Randers Amtsavis kan i dag afsløre, at indsamlingen nu er slut, og at der er samlet 45.000(!).

Alternativ spareplan kan redde sygehuse
Venstre i Århus Amt er klar med en alternativ spareplan, der kan redde i hvert fald nogle af de tre lukningstruede sygehuse i amtet.


Venstre har besluttet, at partiets amtspolitikere ikke kan stemme for den omstridte spareplan, som et ellers enigt sundhedsudvalg fremlagde i september, og som betyder lukning af skadestuer og akutberedskab på sygehusene i Grenaa, Odder og på Samsø.

Venstres plan betyder, at Grenaa Sygehus bevares med skadestue, medicinske sengepladser og fødeafdeling. Samsø beholder også sin skadestue, jordemødre og kirurgiske specialer, men mister de medicinske sengepladser, mens Odder Sygehus kun beholder et antal planlagte operationer og en skadestue, der betjenes af praktiserende læger efter behov.

Amtsrådet skal tage endelig stilling til spareplanerne den 3. december.
/ritzau/
Klippet fra Idégruppen Grenaa`s hjemmeside

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002