Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 10-10-2002
Ældre Sagen på IT-kursus

I dag er tophistorien skrevet af vores utrættelige senior-medarbejder, Max Krog fra Ramten. Han har været på et spændende kursus, hvor lokale repræsentanter for Ældre Sagen er blevet sat ind i et nyt system for PC-styring af foreningsarbejdet.

Foredrag.jpg (8073 bytes)

"Ældre Sagen Nørredjurs har deltaget i et introduktionskursus i brugen af Komiténet. Dette net er delvist tilgængeligt for autoriserede eksterne brugere, nemlig komitéerne, som herved nu har fået et arbejdssted, hvor de i fred og ro kan have hele deres forskellige arbejdsområder såsom medlemslister, regnskaber, aktiviteter og meget andet uden at skulle være usikker på, om uindbudte skulle kunne "kigge dem over skulderen".
Det kan sammenlignes med det succesfyldte "Skolenet", som folkeskolerne har oprettet, netop for at kunne kommunikere fra elev til elev over hele Danmark uden mulighed for indblanding fra uvedkommende, og som har fungeret i mange år.
Æren for dette net tilhører Leif O. Dahl, der på Danmarks Journalisthøjskoles Åben Uddannelse i Kbh. har afleveret dette eksamensprojekt, og som nu Frivilligafdelingen i samarbejde med Ældresagens formænd har afholdt introduktionskursus i på Nilles Kro ved Sabro.
Per Jacobi og John Ibsø fra Ældresagens Sekretariat gav deltagerne en grundig og humørfyldt introduktion til Komiténettet og dets muligheder, brugerrettigheder, brug af blanketter, indlægning af arrangementer og referater, varebestillinger m.v. Det var ét af de 11 kurser, som her i efteråret bliver afholdt rundt om i landet og giver medlemmerne muligheder for at være med i testfasen."

Skrevet af Max Krog
Foto: Max Krog

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002