Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 08-10-2002
Stort rykind til spejderjubilæum

I sidste uge omtalte vi det 40 års jubilæum, som spejdergruppen Fornæs ved Veggerslev afholdt i søndags, og i dag har vi modtaget både en stribe billeder og beretning fra festlighederne.

Den arbejdende lejr.jpg (6376 bytes)



"Jubilæet er nu vel overstået.
Fornæs Spejderne retter en stor tak til de ca. 120 besøgende, der kom forbi spejderhytten i søndags, og takker for de mange gode gaver, som blev givet i anledning af jubilæet, der i øvrigt blev holdt i strålende solskin.
Der var aktiviteter på spejdergrunden hele dagen. Dagen startede i Veggerslev kirke til gudstjeneste. Kl. 10 blev der serveret morgenmad i spejderhytten ved Tornled. Der blev holdt taler ved forhenværende gruppeleder Svend Kristensen fra Rimsø, der startede i Fornæs Gruppen i 1965. Knud Erik Olesen, der var gruppeleder indtil 2000, fulgte efter med et tilbageblik om hans tid i spejder- gruppen. Han gjorde opmærksom på, at der egentlig var tale om et dobbelt jubilæum, idet det i år er nøjagtigt 20 år siden, spejderhytten ved Tornled blev indviet.
Nuværende gruppeleder Lars Sørensen, Veggerslev, takkede for det store fremmøde og fortalte om nutiden i spejdergruppen. Formand for Grupperådet, Jens Peter Stehr-Nielsen, mindede om, at spejderne var ilde stedt uden de mange frivillige (og ulønnede) ledere, der trofast møder op hver uge og ofte i weekender og i ferien. Han takkede på spejderforældrenes vegne for ledernes store indsats gennem de 40 år, gruppen har eksisteret. Herefter blev der åbnet en arbejdende lejrplads ved spejderhytten. Spejderne underholdt med forskellige sketches. Til middag blev der serveret en fantastisk velsmagende gris, der natten over var stegt i Rimsø.

Her kan du se en lille fotoserie, der blev taget i løbet af dagen.

Indsendt til Nørre Djurs NetNyt med venlig hilsen på Fornæs Gruppes vegne af formand for Grupperådet, Jens Peter Stehr-Nielsen
Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002