Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 04-10-2002
Fantomer og kinamænd!

I skolernes efterårsferie er der endnu engang Børnekulturuge, og i år er der et endnu større udbud af aktiviteter - det fortæller vi om i næste uge. Som en forsmag kan du i dag læse om 2 børneteaterforestillinger
Jo det er rigtig nok - Fantom og Kinamand er nogle af de mere eksotiske personer, man kan møde i efterårsferien i Nr.Djurs. De kommer til egnen i forbindelse med den store børnekulturuge, som foregår på hele Djursland.

LISBET.jpg (5166 bytes)

Fantomet og kinamanden er nemlig hovedpersoner i hver deres børneteaterforestilling, og de forestillinger kan man opleve i Ørum og Voldby i efterårsferien.
Det begynder i Ørum Forsamlingshus søndag den 13. oktober kl. 14. Da viser Søholm Park Teater deres udgave af musicalen "Spøgelset i operaen" eller "The Phantom of the Opera", som den hedder i voksenudgaven. Men her er der altså tale om en version af historien, som er lavet til børn fra 4 år og deres medfølgende voksne.
Musicalen handler om Erik, som er vanskabning af fødsel, men udstyret med et genis evner. Vi oplever hans kamp for overlevelse, accept og kærlighed.
Historien kan på mange måder matche børns oplevelser om det at være anderledes og om mobning. Desuden er stykket fyldt med mystik og spænding og ikke mindst med iørefaldende, nykomponeret musik.
Gratis billetter kan fås på Ørum Bibliotek fra 1 uge før forestillingen.

LISBETH.jpg (11223 bytes)

Den anden børneteaterforestilling spilles den 20. oktober kl. 14 på Voldby Skole. Her er det Teatret Vester 60 fra Hillerød, som kommer på besøg med deres forestilling "En kinamands chance".
Forestillingen fortæller om en kineser, som har gravet sig gennem jorden for at opleve Himmelbjerget - bjerget der går op i himlen? Han har bare gravet lidt forkert, så han møder den danske campingfanatiker, Betty, i stedet for.
"En kinamands chance" er en morsom forestilling om sprog, kulturforskelle og om "himlen på jorden".
Denne forestilling er også beregnet til børn fra 4 år og deres medfølgende voksne. Gratis billetter kan fås på Voldby Skolefritidsordning fra 1 uge før forestillingen.
Indsendt til Nørre Djurs NetNyt af Lars Jørn Larsen fra Ørum Bibliotek

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002