Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 03-10-2002
Spejderne holder jubilæum

Formanden for bestyrelsen på Gjerrild/Bønnerup Friskole, Jens Peter Stehr-Nielsen, er også en ivrig spejder, og han har sendt os en invitation til 40 års jubilæum hos Fornæs-spejderne i Tornled ved Veggerslev, som vi hermed giver videre til læserne:


Fornæs Gruppe fylder 40 år

og holder i den anledning åbent hus søndag d. 6 oktober.

I år er det 40 år siden, Fornæs Gruppe blev startet. I 1962 blev grundstenen til den spejdergruppe lagt, som i dag er en sprudlende og velfungerende gruppe med 70 aktive børn og unge.

Hundredvis af børn og unge har i årenes løb haft deres gang i gruppen. Mange frivillige ledere har i årevis ydet et stort stykke arbejde for KFUM-spejderne Fornæs Gruppe.

Vi vil fejre begivenheden med en jubilæumsfest, der bliver afholdt som åbent hus søndag den 6. oktober.

Kl. 0900 starter vi dagen ved at deltage i gudstjenesten i Veggerslev Kirke.

Kl. 1000 Efter gudstjenesten går vi til spejderhuset Grenaavej 33, Tornled, hvor der serveres morgenmad for alle fremmødte.

Kl. 1130 vil der være velkomsttaler indledningsvis ved Gruppeleder Lars Sørensen og formand for grupperådet Jens Peter Stehr-Nielsen, vi håber naturligvis, at der er andre, der kan indgå i talerækken.

Kl. 1200 vil der blive serveret helstegt gris fra bålet.

Kl. 1330 vil spejderne underholde.

Fra kl. 1000 vil der være aktiviteter på spejdergrunden. Der er liv i en lejr- plads, der vil være aktiviteter for børnene. Der vil foregå noget hele dagen på vores nyrenoverede og meget skønne plads omkring spejderhuset. Kom og se vores nye portal og spejderbroen.

Alle er velkomne, nuværende og forhenværende forældre til spejderne, tidligere ledere, gamle spejdere og alle andre, der ønsker at møde os enten i Kirken eller i løbet af dagen ved spejderhuset. Kom og fejr dagen sammen med os.

Hilsen KFUM spejderne Fornæs Gruppe.

 

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002