Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 01-10-2002
17 tilbage i Popstars

Der er mange ting, vi halter bagefter med på redaktionen lige nu p.g.a. sygehuskonflikten, der virkelig kræver en ekstra indsats og næsten helt har ryddet vore daglige nyheder for andet nyhedsstof. Vi håber, amtet snart kommer på bedre tanker, så vi kan komme tilbage og passe vores avis.
Vi har således ikke fået fortalt, hvordan det egentlig gik vore 3 så-godt-som-nørre-djurske helte, Jon Nørgaard, Daniel Saroori og Benjamin Buus. I programmet sidste tirsdag skulle 5 deltagere sies fra af de strenge dommere efter at have gennemgået sang- og danseundervisning. Spændingen var stor rundt om i de nørre djurske hjem, men til sidst blev det så afsløret: alle vore 3 venner gik igen videre, og nu er de iblandt de 17 tilbageblevne, inden konkurrencen fortsætter i aften.
Her får redaktionen imidlertid et problem, idet vi nødvendigvis skal og må til demonstration i Grenå i aften. Derfor må vi helt hen til genudsendelsen på søndag, før vi kan skrive om det - og vi kan jo ikke spørge nogle af læserne, hvordan det gik, for de er naturligvis alle i Grenå for at demonstrere!!

Skrevet af Rex
Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002