Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 19-09-2002
Drive-in-banko var succes

Deres udasede redaktør havde så travlt som sjældent før med 3 receptioner i fredags, at han ikke nåede at komme til Bil-banko i Glesborg om aftenen, så læserne må nøjes med en kort omtale. Til gengæld var Bjarke Nielsen på pletten med kameraet.

SVI_0001.jpg (6309 bytes) SVI_0010.jpg (6312 bytes)

Det skortede så sandelig ikke på interesse fra de erhvervsdrivende i Nørre Djurs, da Jette Jensen fra Fru Jensen & Co. (altså gavebutikken!) og Per Pedersen fra SuperBrugsen for godt en måneds tid siden henvendte sig for at finde sponsorer til det stort anlagte bankospil. Ikke færre end 170 præmier blev det til, og det må siges at være overordentlig flot, og det viser en stor vilje til at hjælpe de mindrebemidlede i Nørre Djurs, nu hvor de traditionelle julekurve er afskaffede.
Fru Jensen var ikke at træffe her til formiddag for en kommentar, men vi var til gengæld heldige at fange Per Pedersen. Han fortæller, at arrangørerne var særdeles tilfredse med borgernes opbakning til dette nye tiltag. På parkeringspladsen var der 70 biler og inde i den til lejligheden indrettede bankohal til de billøse i selve SuperBrugsen var der omkring 70 mennesker. Alle fik en glad aften ud af det, og på nuværende tidspunkt kan det oplyses, at præmierne fandt deres vindere, og at der blev et overskud på omkring 18.500 kr.
Og således har de friske og hårdtarbejdende ildsjæle altså sørget for, at det alligevel bliver jul i de små hjem!!

Se flere Billeder

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002