Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 19-09-2002
Send en e-mail-protest

Det var en lang smøre fra Idégruppen Grenå, men vi synes, der er så mange vigtige og rigtige pointer i den, at vi har valgt at bringe indlægget som tophistorie alligevel.
Og ikke nok med det: vi vil også videregive Idégruppens opfordring til folk på hele Djursland om at sende en e-mail til relevante poltikere for at protestere mod spareplanerne på Grenå Sygehus:

" Idégruppen Grenaa vil på baggrund af det foreliggende opfordre Djurslands befolkning til at slutte op om en kraftig protest.
Afgørelsen fra sygehusudvalget foreligger måske d. 24. sep. 2002, derfor haster det.
Det hurtigste, vi kan gøre, er at aflevere e-mailprotester til Århus Amts sygehusudvalg og til Grenaas borgmester, som vi må formode er vores samarbejdspartner i denne sag.
Undertegnede foreslår derfor følgende:
Skriv en e-mail med følgende ordlyd:

Undertegnede protesterer hermed imod de senest planlagte indskrænkninger på Grenaa Centralsygehus, som kommer til afgørelse 24. sep. 2002. De er udtryk for et uacceptabelt tilbageskridt i det djurslandske sygehusvæsen, som i forvejen gentagne gange har været ramt af besparelser af en sådan art, at vi må anse det for at ligge på grænsen af det ansvarlige. Vi vil ikke acceptere de seneste foreslåede indskrænkninger og opfordrer hermed de ansvarlige myndigheder til at finde andre løsninger.
Venlig hilsen

Hvis du ikke har lyst til at skrive det hele selv, kan du kopiere ordlyden fra Idégruppen Grenaas hjemmeside  www.idegruppengrenaa.dk. Klik på fanen kommentarer, så vil det være det første, du ser, og herfra kan du kopiere teksten. Send den derefter til emailadressen:
cjr@ag.aaa.dk og til gs@grenaakommune.dk   Så lander den i Sygehusudvalgets og borgmesterens e-mailpostkasse.
Hvis du vil gøre Idégruppen en stor tjeneste, anfører du også lige via vores debatside, at du har afsendt din protest.
Hjælp din by og dit område. Fremsend protesten."
Skrevet af Preben Mortensen og indsendt til Nørre Djurs NetNyt af Jørgen Lund, begge på vegne af Idégruppen Grenå

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002