Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 16-09-02
Stop svineriet en succes!

Når man var på SuperBrugsens parkeringsplads søndag formiddag kl. 9.30 og mødte de 25 mere eller mindre morgenfriske glesborgere, der var troppet op her, var succes måske ikke det første ord, man kom til at tænke på.
Men brugsuddeler Per Pedersen er jo en optimistisk sjæl, så da vi talte med ham mandag middag, syntes han faktisk, det var ganske godt klaret i en by på Glesborgs størrelse. Og når man så hertil lægger ca. det samme antal folk ved de andre mødesteder i kommunen og det tidlige tidspunkt på en søndag, synes Per Pedersen ikke, der er noget at være ked af.
Inden folk blev sendt afsted med affaldsposer, var der en hyggelig sammenkomst med morgenkaffe og rundstykker, hvortil der blev leveret underholdning af 2 fine lokale harmonikaspillere, afvekslende med Rex & BJ Duo. TV2 Østjylland var på pletten, og der blev bragt et minuts tid fra Nørre Djurs i aftenens TV-avis. Ved redaktionens slutning forelå resultatet af indsamlingen endnu ikke, men Per Pedersen fortæller, at der her i området blev samlet omkring en tredjedel container.

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002