Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 13-09-02
Diskussion om telebussen

På kommunalbestyrelsesmødet i aftes blev den nye telebusordning hilst velkommen med lidt blandede udsagn. Malte Larsen fra Nørre Djurs Listen udtrykte stor glæde over, at én af hans store mærkesager gennem de sidste år nu endelig er blevet en realitet. Imidlertid hældte socialdemokraten Birthe van den Bos malurt i bægeret ved at fortælle om sit kendskab til flere menneskers (blandt andet ældres) utilfredshed her fra starten. Man kan godt blive hentet på hjemadressen, men man kan ikke blive sat af der igen - kun på bestemte stoppesteder, blev det hævdet - ligesom det er et problem, at man ikke kan blive sat af ved kommunens plejehjem og hentet igen.
Vi ringede til John Christiansen fra Teknisk Forvaltning for at finde ud af, hvad der er om snakken. Han slog følgende fast: Man kan blive transporteret fra hjemadressen og til de faste stoppesteder i Glesborg og Grenå, hvor man så igen kan stå på og blive kørt hjem igen - eller i alt fald meget tæt på efter nærmere aftale med chaufføren.
Når det gælder muligheden for at komme på besøg på plejehjemmene (specielt i Rimsø, da Ørum jo er del af telebus-konceptet), erkender John Christiansen, at det er en svaghed. Han kan ikke forestille sig, at det kan blive det store problem at finde en løsning, men forvaltningen har valgt at lade en måned gå, før man evaluerer og evt. laver noget om. Men det er vigtigt at holde sig for øje, at mulige ændringer nødvendigvis skal ske, uden at det koster yderligere penge.
Forvaltningen har inviteret nøglepersoner blandt brugerne og de 2 vognmænd til møde d. 30. september kl. 15.30, hvor der vil blive lejlighed til at fremsætte ris og ros og forslag til ændringer - dog stadigvæk inden for de økonomiske rammer.

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002