Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 13-09-02
Læserbrev: Til Århus Stiftstidende

Hanne Mogensen fra Hedegård er ved at blive desperat over, at hun som abonnent på Århus Stiftstidende ikke kan få en dialog i gang med chefredaktionen. Hun ville (som vi andre) gerne støtte den lokale avis, men hun savner den journalistiske dækning af Nørre Djurs, som vi kendte den i Dagbladet Djurslands dage. Vi vil gerne bringe hendes brev, men vi tvivler på, at chefredaktionen læser Nørre Djurs NetNyt:
"Randers Amtsavis/Århus Stiftstidendes dækning af Nørre Djurs har som bekendt i lang tid været særdeles mangelfuld selv set i forhold til dækningen af de øvrige kommuner i området. Tirsdag d. 10. september slog dog alle rekorder, da dækningen af vigtige begivenheder i kommunen var reduceret til overskriften: "Nørre Djurs" efterfulgt af adresse og tlf. på redaktionen i Grenå.

Jeg synes, at avisen skylder sine - endnu - trofaste lokallæsere svar på følgende:

- Er der overhovedet nogen, der er ansvarlig for lokalstof i Nørre Djurs? Og i så fald hvem?

- Hvorfor bringer I ikke engang lokale læserbreve? Adskillige har skrevet læserbreve, som ikke er blevet optaget - også mig. Og bild mig ikke ind, at det er fordi, der ikke er plads på lokalsiden.

- Er I helst fri for abonnenter fra Nørre Djurs?

Vi har jo heldigvis vores rigtig gode netavis, <http://www.nr-djurs.net, og vores lokalaviser, men det er jo ikke alle, der har internetadgang, og ugeavisen kommer jo altså kun én gang om ugen. Jeg kan dog i disse medier se, at der faktisk sker en hel del i kommunen - og jeg deltager da også selv i noget af det. Derfor undrer de blanke sider mig dagligt - i hvert fald så længe jeg stadig er abonnent.

Jeg vil samtidig på egne og andres vegne gøre opmærksom på, at det er uhøfligt ikke at svare på folks henvendelser."

Indsendt til Nørre Djurs NetNyt med venlig hilsen fra Hanne Mogensen
Hedegårdsvej 6
8585 Glesborg

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002