Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 09-10-2002
Læserbrev: Om at smede, mens jernet er varmt

Else Winther Andersen fra Grenå er som bekendt folketingsmedlem for partiet Venstre, og hun har for anden gang skrevet et læserbrev, hvor hun gør opmærksom på den pose penge, den nye regering har stillet til rådighed for nye initiativer på turistområdet. Hun skriver:

Turisme er i dag et af Danmarks største eksportindtjeningserhver, og det er et overordningtligt vigtigt erhverv for Djursland.

Konkurrencen mellem turistlandene er hård, og hvis vi skal følge med, er det ikke længere nok at lokke med smuk natur og rene strande.

Med regeringens turismehandlingsplan er der lagt op til samarbejde, og det er netop, hvad vi skal være bedre til på Djursland.

Vi skal forsøge at indgåi alliancer på tværs af de klassiske skel og opfattelser af, hvad turister forventer sig, når de kommer til Danmark.

Vi skal samarbejde, fokusere vores vores kræfter og udvikle det, vi er godt til, og dermed kan vi bruge hinnanden kreativt og igangsætte nye initiativer.

Jeg kan for eksempel godt forestille mig samarbejder, der involverer detailhandlen og bankerne i turisterhvervet, det er jo to brancher, der nyder godt af turismen, og derfor også har en klar interesse i at sikre turisterhvervets vækst på Djursland.

Det øgede serviceniveau, som samarbejder ville medføre, er til gavn for turisterne, og dermed for Djursland.

Det er blot et eksempel.

Som udgangspunkt er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan samarbejdsprojekter kan skrues sammen.

Regeringen har stillet 60 millioner kroner til rådighed.

Penge, som man kan søge, hvis man har det rette projekt på tegnebordet.

Så lad os smede nu, så det bliver endnu mere attraktivt at besøge Djursland.


Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002