Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 06-09-2002
Generalforsamling i DjurslandS.net

Foreningen bag bredbåndsinitiativet for hele Djursland har eksisteret i nøjagtigt et år, og i aftes blev der i Nørre Djurs Hallen i Glesborg afholdt den første generalforsamling.

SVI_0021.jpg (11197 bytes)

Udover panelet med bestyrelsens 16 mand og 4 ansatte var 35 mennesker mødt op til generalforsamlingen fra hele Djursland. Det var de arrangerende medlemmer af lokalafdelingen Nørre-DjurS.net nu ikke helt tilfredse med, men til gengæld var stemningen rigtig god. Alt forløb glat, og et omhyggeligt stykke forberedende bestyrelsesarbejde havde dén positive effekt, at der var fuldstændig klar enighed om strategien fremover.
Torben Wolf fra Midtdjurs blev valgt som dirigent, og han styrede mødet på bedste vis. Formanden Bjarke Nielsen gennemgik DjurslandS.net`s historie og formål, og han fortalte om det store og indviklede arbejde, der er blevet gjort i det forløbne år bl.a. med forhandlinger med et hav af forskellige tele-operatører, indtil man til sidst måtte indså at man selv må skabe infrastrukturen og bestemte sig for dén trådløse model, som der i disse dage bliver lavet de første eksperimenter med.
Bjarke Nielsen gav en meget instruktiv beskrivelse af den trådløse teknologi, og han berettede også om den opkobling af 6 husstande i Glesborg, der bliver arbejdet intenst med i disse dage, og som skal være model for de øvrige kommuner i DjurslandS.net. Det er værd at bemærke, at det ikke er meningen, de andre skal vente på, at hele Nørre Djurs-projektet skal være færdiggjort, før man kan gå igang i de øvrige bokommuner. For eksempel varer det ikke længe, før lignende trådløse netværk bliver sat i gang i Rougsø og Rosenholm.
Generalforsamlingen sluttede med bestyrelsesvalg, hvor de valgte repræsentanter fra de 8 bokommuner blev præsenteret.

Se billeder fra forsamlingen her

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002