Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 05-09-2002
Nørre djurser får ordre til Tivoli!

Her på NetNyt-redaktionen får vi i disse dage den ene historie efter den anden om nørre djursere, der gør sig bemærkede med landsdækkende gennemslagskraft. Se nu f.eks. til Finn Stubsgaard fra Skippershovedvej - han har fået en stor ordre fra Tivoli, som vi fortæller om i dag.

LYDLEG1.jpg (32768 bytes)



Ude på Skippershovedvej bor en yderst kreativ mand. Navnet er Finn Stubsgaard, og når han ikke rejser verden rundt som forstmand og planter træer, pusler han i sit værksted med at fremstille sine såkaldte Finn-strumenter. Sagt i korthed går det ud på, at Stubsgaard bruger træ af forskellige omhyggeligt udvalgte sorter og forskelligt jern og metal til at lave instrumenter til børn. Filosofien bagved er at lave instrumenter, som kan tåle at få nogle tæsk, rent ud sagt, men ikke nok med det: der er gjort så meget ud af dem, at de stemmer klokkerent!
Finn-strumenterne er i de seneste år blevet ret populære i børnehaver, fritidsordninger og på skoler, men alligevel kom det som en velkommen anledning til at få god reklame, da Finn Stubsgaard forleden blev ringet op af direktionen for Tivoli i København. Her vil man, når Tivoli holder juleåbent i sidste halvdel af november og i hele december med julemarked, gerne gøre brug af de børnevenlige instrumenter. I et område lige over for Tivolis Koncertsal bliver der stillet 23 stk. op til fri afbenyttelse for alle Havens besøgende børn, og ud over førnævnte reklameværdi betyder det et kærkomment tilskud til Finn Stubsgaards konto på 54.000 kr.
Hvis du har fået lyst til at stifte nærmere bekendtskab med Finn-strumenterne, så klik på:
<http://www.lydleg.dk<

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002