Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 30-08-02
RøndeS.net og MidtdjurslandS.net kom godt fra start

Torsdag aften d. 29/8-02 havde lokale aktivgrupper i Bredbåndsforeningen DjurslandS.net inviteret til stiftende generalforsamling både i Rønde og i Midtdjurs. Det drejede sig om den formelle oprettelse af DjurslandS.net´s lokalforeninger i de to kommuner, nemlig Bredbåndsforeningen RøndeS.net og Bredbåndsforeningen MidtdjurslandS.net.

RoendeS.net-1-400.jpg (18072 bytes) RoendeS.net-2-400.jpg (21394 bytes)

RoendeS.net-3-400.jpg (18301 bytes)

Jan Nielsen styrer RøndeS.net´s generalforsamling,
mens Henning Buddig tager referat.

I Rønde samledes 22 mennesker på biblioteket og fik en introduktion af DjurslandS.net´s formand Bjarke Nielsen, før man traf beslutning om vedtægter og foretog valg af bestyrelse. Bestyrelsen skal konstituere sig selv og fra sin midte udpege to lokalrepræsentanter fra Rønde til bestyrelsen af DjurslandS.net.

I Midtdjurs var 16 mennesker forsamlet i Idrætshuset. Her startede man straks med at fastlægge vedtægterne og vælge bestyrelse, hvorefter Bjarke Nielsen var nået frem og kunne runde af med at fortælle hvor langt etableringen af DjurslandS.net er nået. Bestyrelsen i Midtdjurs skal også konstituere sig selv og sende to repræsentanter til DjurslandS.net´s bestyrelse.

MidtdjurlandsS.net-1-400.jpg (17731 bytes)  MidtdjurlandsS.net-2-400.jpg (17067 bytes)

 MidtdjurlandsS.net-3-400.jpg (17407 bytes)

Torben Wolf styrer MidtdjurslandS.net´s generalforsamling,
mens Jan Kjærgaard tager referat.

Torsdag d. 5/9-02 afholdes den første årlige ordinære generalforsamling i DjurslandS.net. Det foregår kl. 19.00 i Nørre Djurs Hallen. Alle på Djursland er velkomne, men for at kunne vurdere lokalebehovet skal man senest mandag d. 2/9 tilmelde sin deltagelse til Bøvl-værkstedet 87 79 23 60 eller via Boevl@nr-djurs.net

Torsdag d. 12/-02 afholdes stiftende generalforsamling i Bredbåndsforeningen EbeltoftS.net. Man kan læse mere herom på http://www.DjurslandS.net.

DjurslandS.net har aktivgrupper i alle 8 djurslandskommuner, men efter d. 12/9 vil følgende foreninger være etableret og arbejde lokalt for folkelig landsbynet og egnsnet og bredbåndsadgang til Internettet, etablering af egnswebsteder under en fælles almennyttig nyhedsportal for Djursland og drift af lokale frivillige Bøvl-værksteder:

Bredbåndsforeningen EbeltoftS.net

Bredbåndsforeningen MidtdjurslandS.net

Bredbåndsforeningen Nørre-DjurS.net

Bredbåndsforeningen RosenholmS.net

Bredbåndsforeningen RøndeS.net

I løbet af efteråret ventes GrenaaS.net, RougsøS.net og SønderhaldS.net etableret som lokale bredbåndsforeninger. På den måde vil DjurslandS.net´s arbejde fremover få en bred lokal forankring, i bestræbelserne på at skaffe alle på Djursland adgang til IT-samfundet og dermed adgang til den daglige rutine med håndteringen af IT, som alene kan skaffe den i fremtiden afgørende IT-kompetance.

Skrevet af Bjarke Nielsen, redaktion 03.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002