Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 27-08-02
Fornem VM-placering

I dag sætter vi spot på den 17-årige Tinka Nyholm fra Bønnerup, der for et par uger siden sammen med klubkammeraten Dan Ib Carlsen satte næsen mod Tyskland for at deltage i VM i Western-ridning. Det gik så godt, at hun fik en 2. plads i disciplinen team-penning.

 

tinka1.jpg (148953 bytes)



Susanne og Michael Nyholm har al mulig grund til at være stolte i disse dage, for deres datter Tinka klarede sig bedre end sin læremester, Dan Ib Carlsen. Sammen med Århus-rytteren Lili Clausen og John Jensen fra Slagelse opnåede hun en flot 2. plads i disciplinen team-penning, mens hans hold måtte ”nøjes” med 6. pladsen. Til gengæld fik han revanche i den individuelle disciplin cattle-penning, hvor han fik endnu en sjetteplads, mens Tinka og hendes 7-årige hest Chanell blev nr. 15 blandt de 63 startende fra en halv snes nationer fra hele verden.
I går havde redaktionen sat Tinka Nyholm og Dan Ib Carlsen stævne på adressen Hyttenvej 3, hvor den lokale klub Hytten Western Riders har til huse. De fortalte om den spændende 1000 km lange tur til byen Schönbrunn ob der Tauber i Bayern, hvor man i forbindelse med en stor landbrugsmesse stod for det store VM-arrangement. Omkring 10.000 tilskuere har der nok været i løbet af de 3 dage, mente de, og det havde naturligvis været en kæmpeoplevelse at være med. Tinkas hold havde i løbet af konkurrencens 3 runder (én om dagen) ud af 9 mulige kalve samlet 8 ligesom de hollandske vindere, som bare havde brugt ganske få sekunder mindre tid på det.
Udover denne præsentation af Tinka Nyholm havde redaktionen en grund mere til at være i Hytten, nemlig det stævne, klubben afholder i førstkommende week-end. Det fortæller vi om i morgen, hvor vi også forklarer mere om reglerne for Western-ridning.

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002