Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 26-08-02
Bilbingo i Glesborg

Op til week-enden fik vi på redaktionen en henvendelse fra Jette Jensen fra Gavebutikken i Glesborg, Fru Jensen & Co. Hun opdagede forleden, at traditionen med julekurve til mindrebemidlede i Nørre Djurs er afskaffet, og så gik hun ellers i gang.


08260002.jpeg (26504 bytes)

Dengang, der var noget, der hed Dagbladet Djursland, arrangerede den avis et julelotteri for sine læsere, hvor overskuddet gik til julekurve til bistandsklienter og andre mindrebemidlede. Pengene gik her hos ind på en konto på kommunen, som så efter ansøgning vurderede, hvem der var virkeligt trængende. Efter avisen blev nedlagt, har "moderavisen", Aarhus Stiftstidende, ikke ønsket at bruge penge på denne tradition (de gider jo næsten heller ikke skrive om Nørre Djurs længere!), så nu er der altså ingen julekurve mere, selvom mange faktisk virkelig har brug for denne håndsrækning.
Jette Jensen fortæller til Nørre Djurs NetNyt, at hun, da hun hørte om besparelsen, gik direkte over på den anden side af gaden og talte med Per Pedersen fra SuperBrugsen. Sammen udviklede de den idé, vi fortæller om i dag, nemlig at lave et såkaldt Bil-Bingo på Brugsens parkeringsplads.
Det kommer til at foregå d. 20. september kl. 19.30. Fra idéen blev født, gik der 3 timer, og så var der allerede 35 sponsorer, der stillede både store og mindre gaver til rådighed for Bingoet. På nuværende tidspunkt er antallet vokset til 50, fortæller Jette Jensen, men man vil skam stadig gerne modtage bidrag, og det kan ske enten ved besøg i butikken eller på tlf. 86 38 79 71.
En flyvetur kan man vinde, kvarte grise og mange andre virkeligt flotte præmier bliver der at spille om, og det kommer til at foregå på den måde, at der bliver råbt numre op, og folk sidder i deres biler og dytter, når de har bingo. Der bliver dog også mulighed for at sidde inde i Brugsens hal, så også folk uden biler kan deltage. Jette Jensen håber meget på, at rigtigt mange af de lokale borgere vil slutte op om dette arrangement, så det kan blive en fornøjelig aften, samtidig med at bistandsklienter og andre kan få en hårdt tiltrængt hjælp til at holde jul.

Foto: Max Krog
Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002