Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 23-08-02
Mere om børne- og kulturområdet

Forleden dag fortalte vi om besparelserne på dette område, og siden da har vi snakket med socialdemokraten Peter Bo Jensen, som overfor NetNyt udtrykker stor beklagelse over nogle af de besparelser, udvalget har været tvunget ud i. Det er svært at stå model til nedskæringer på f.eks. fripladser i skolefritidsordningen, og udover, hvad der går ud over de vanskeligst stillede børn, bryder han sig heller ikke om at skulle skære i de voksnes muligheder på fritidsundervisningsområdet.
Men når det er sagt, skal vi også skynde os at tilføje, at det er lykkedes i udvalget at opnå enighed om ikke at spare på nogle meget populære områder (kig selv i prioriteringsblokkene!). Her kan vi i flæng nævne Nørre Djurs Musikskole, Egnsarkivet, Bøvl-miljøet og dermed den avis, du lige nu sidder og læser! Af store besparelser, der heller ikke bliver til noget, er det desuden værd at bemærke, at Stendysseskolen bliver bevaret, ligesom tilskuddet til halleje opretholdes.
Som sagt: alt er ikke nævnt, men på linket i højre spalte af forsiden kan du selv se, hvor der spares, og hvor der ikke spares.

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002